Workshop

Rovfugletur til Spanien med fuglefotograf

HELGE SØRENSEN

En hurtig fællestur til rovfugle-fotoskjul nær Madrid i januar 2023. Det er lykkedes for ”Hides de Taray” at få Blå Glente til at komme fast ved et af deres fotoskjul. Det er en rigtig svær art at få til fotoskjul, og derfor er skjulet også straks blevet meget populært. Jeg har booket fotoskjul i 3,5 dage. På turen er der plads til 4 personer (ud over mig). Pladserne bookes på ”først til mølle basis”.

Rejsen finder sted fra 15.1 – 19.1 2023. Turen er ikke kommerciel og er derfor ikke en pakkerejse. Jeg har forhåndsbooket 5 pladser i skjul (2 skjul pr. dag i 3 dage og et morgenskjul den 19.1) og forhåndsbooket 5 hotelværelser. Jeg lejer en bil, så deltagerne kan køre med mig. Der er to Blå Glente-skjul (et morgenskjul med plads til 3 personer, og et aftenskjul med plads til 2 personer). Vi satser på at alle får både en morgensession og en eftermiddagssession i glente-skjulet, og når man ikke sidder i glente-skjul kan man sidde i nogle af de andre skjul i området. Lige nu er der Spansk Kejserørn, Høgeørn, Duehøg, Rød Glente og Rørhøg ved de øvrige rovfugleskjul. Desuden kan man sidde i småfugleskjul til Iberisk Tornskade, Skægmejse, Cettisanger, Tamarisksanger og Blåhals. Der er også et skjul til Mongoose. Som altid ved skjul er der jo ingen garantier, men chancerne vurderes at være gode.

Skjulene har alle envejsglas.

Vi bor på enkeltværelser på et lille hotel i den nærliggende by Villacañas. Hver dag får vi en hurtig morgenmad på hotellet, samt en frokost midt på dagen i haciendaen ude ved skjulene. Aftensmad er for egen regning på lokal restaurant tæt på vores hotel.

VÆRD AT VIDE

Prisen for de tre og en halv dag i skjul + frokost i 3 dage, samt 4 nætter på hotel med morgenmad er 720 euro og kan enten betales til mig (som så overfører fælles) eller betales kontant dernede. Endelig vil der være omkostninger på ca. 150 euro til udlejningsbil og benzin pr. deltager (vi deles om disse billeje/benzin-omk og I kan betale mig dernede).

*Det eneste du selv skal sørge for er fly til og fra Madrid.

15.01.2023 - 19.01.2023

5 PLADSER

SPANIEN

Er du interesseret i at høre mere om turen eller tilmelde dig, er du meget velkommen til at sende en mail til Helge.

OM ARRANGØREn

Helge Sørensen er økonom, underviser og passioneret fuglefotograf. Han blev Årets Naturfotograf i 2010 (NFD) og har vundet en del naturfotokonkurrencer i ind- og udland. Helge leverer fotos til fuglebøger og er også selv forfatter til 2 fuglebøger.